10 Mart 2009 Salı

Azra ve Doruk


Nagiş teyzemiz dorukla azranın bu pozunu kaçırmamış...öyle güzel çıkmışlar ki sanki pencereden bakıyorlar gibi.bende fotoyu yüklemeseydim ayıp olurdu bana:) o kadr güzeller ki;) zaten nagihan teyzemiş bayılmış azraya maşallah demekten ağznın kuruduğunu söylüyor.özlemciğim haberin olsun nagihan şimdiden azraya talip :) :)

5 yorum:

İkiz Dünyası dedi ki...

Nagişin oğluşunu görmedim bilemeyeceğim artık :) Nagişe teşekkürlerimizi ilet canım. Valla Tuba önceden bu çocuk benim de, bana mı öyle geliyor diyordum ama artık sokakta bile tanımadığım insanlar resmini çekmek için durdurur oldu. Bu kız çok şımarık olmasa bari. Bu arada hergün soruyor arı bız bızı :) Fakat 2 hafta sonra tuba teyze getirecek dediğimde glasik muzik dinliycem o zaman diyor. Sıkıntı yaşamıyoruz yani, anlayışlı çıktı benim kızım.

Unknown dedi ki...

özlemciğim, sen azraya bir nazarlık falan tak.bilmem inanırmısın...
nagişe gelince o daha nişanlı yani ama şimdiden talip aslında ben talibim ama :) :) onun için eğer sıkıntı yaşayacak olursanız hemen gönderebilirim.anılda yalancı yalancı şarkısını çok sevdi bende cdlerden kopya yaptırdım.teşekkürler burda unuttuğunuz için;) ataberk ve azrayı öpüyorum ama en çook azrayı kızma bana olurmu?

kız çocuklarını her zaman severim ama azra bir başka valla.canım çok seviyorum onu hele resimlerde benim önümde duruş haline bayılıyorum...

İkiz Dünyası dedi ki...

Ben de pratik zekalıyım diye geçinirim pehhhh :) anlamamışım özür. Öpücüklerini ilettim yatmadan önce kuzularıma.
Nazarlığı var da teyzesi anne pek öyle şeyleri takmaktan haz etmiyor. Eskiden bazı kıyafetlerin etiketlerinde olan minik nazar boncuklarını dikerdim kıyafetlerinin görünmeyen, batmayan taraflarına fakat gün geçtikçe daha tembel anne oldum ): Zaten bizim evin biçki, dikiş ustası kenandır.
Fakat kızım hazır kokoş durumlarında iken ona mavi boncuklu bir plastik bilezik bulayım bari :)

Neslihan dedi ki...

Valla ben de ne diyebilirim ki, Azra grubumuzun prensesi, boncuk gozleriyle :)
Allah bahtını da kendisi gibi guzel yapsin. Bu arada neden sasırıyorsun anlamadım, bu kız benim mi diye, annesinden almıs guzelligini ayol :)

Bu arada Özlem, o gün ilk defa Doruk'la Ataberk oynadi :) Bu kadar suredir yanyanalardı ama oyun oynamıyorlardı, Doruk daha sakin diye hep Azra'yla oyunu tercih ediyordu. Ama bu hafta oglum artık biraz da annemlerde kalmanin ve surekli alt kattaki ikizlerin evinde oynamanın etkisiyle sanırım tam yaramaz bir adam oldu cıktı.

Dun gece oldurdu bizi gulmekten, ikizler 3 yasında, dun takla atıyorlarmıs butun gun, bizimki de kafasını dayayıp yere kafa ustu yuruyor, takla atıyorum sanıp :)

Opuyorum hepinizi

İkiz Dünyası dedi ki...

Neslihancığım sağol ben şu anda kendimi pek öyle görmesem de yazdıkların doping oldu.
Ataberk ile doruk hakkında çok haklısın. Sakin çocuk eğer yaş olarak büyük de değilse ürkebiliyor yaramaz hareketlerden. Ama o da yaramaz ise Allah evdekilere kolaylık versin. Ben bunu en iyi Cero bizim eve gelince anlıyorum bir kudurtuyorlar birbirlerini :) Güya arada neredeyse 2 yaş var :)