23 Şubat 2009 Pazartesi

Bu hafta sonu önce doruğun doğum günündeydik,pazar günü ise Mohoni'deydik


Bu hafta sonu oldukça faaldik.önce Doruk arkadaşımın 2.yaş günü partisine gittik.neslihan teyzem çok güzel hazırlanmış.bize neler yapmış neler:) çok eğlendik.çok ta güzel mamalar yedik.herşey çok güzeldi ammaaaa en favorilerim 2 birbirinden şeker ablalardı... nesli teyze o ablaları bizede getir olur mu? ben onları çok sevdim:)

pazar günü Mohoni'ye gittik.biraz geç kaldığımızdan fazla etkinlik yoktu ama yinede atladım zıpladım.dükkanlardaki bütün oyuncakları karıştırdım:) :) açıkçası bize de biraz pahalı geldi.ama insan oyuncak dünyasında bir şey almadan da duramıyor küçük te olsa birşey aldık:)

hafta sonumuzu güzel sonlandıramadık:(
bir ara mohonideyken anılın altına bakmak için bakım odasına girdim.altını açtığımda bir de ne göreyim ki pipimizde kan var!!! inanılmaz korktum! panikledim bir müddet anıl altını değiştirtmiyor babası bir yandan ben bir yandan neyse ki hallettik.hemen dr aradım.antipiyotikli pomat verdi.eve zor attık kendimizi, pomadını çığlıklar eşliğinde sürdüm.dehşet vericiydi! dr'u 2 saat içinde çok ağlar veağrısı olursa dedi.cerrahpaşa çocuk cerrahı bölümüne gidin deyince düşüp bayılacaktım...neyse ki gece'yi rahat geçirdik.anıl uyudu allahtan ama bendeniz sabahı zor ettim.sabah hemen dr'una gittik.pipisiyle oynarken bizim afacan yırtmış pipinin ucunu oysa ki yeni kestim tırnaklarını ama oldu işte. 1 hafta verdiği tedaviyi uygulayacağız.büyük ihtimalle doğum gününden sonra sünnet yaptırabiliriz.şimdi dedemiz geldi oyun oynuyorlar.ben de biraz nefes aldım.

çok şükür başka bir şeyi yok.hatta çok iyi dedi dr.15600 kilomuz.91 cm boyumuz var:) inşallah çabucak iyileşir oğluşum.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

canım benim ...korkutmuş ufaklık...geçmiş olsun...bu arada ben bu ödülü , blogda sahip olacağımız olnakları vs. anlamadım...can ın ateşiyle uğraşırken kafamı bir türlü toparlayamadım....bana biraz detay verirseniz sevinirim....